بلاگ

چگونه مشخصات لپ تاپ را بفهمیم ؟

هنگامی که لپ تاپ خود را راه اندازی می کنید، می توانید جزئیات پیکربندی اولیه آن را که در صفحه اطلاعات رایانه شخصی یا سیستم ویندوز نمایش داده می شود، مشاهده کنید. وقتی که یک لپ‌تاپ یا رایانه رومیزی جدید انتخاب می‌کنید، مهم است که مشخصات لپ تاپ و ویپگی های ان را که در لیست هر مدل مشاهده می‌کنید، بدانید.

 به این ترتیب، می توانید مطمئن باشید که لپ تاپ مناسب برای نیازهای خاص خود را انتخاب کنید.

دانستن اینکه چه پردازنده ای را انتخاب کنید، به چه مقدار رم نیاز دارید و اینکه آیا به کارت گرافیک نیاز دارید یا نه، همه سوالاتی هستند که بر تنظیمات و بودجه شما تأثیر خواهد داشت.

در ادامه مقاله نکاتی مرتبط به مشخصات لپ تاپ برایتان اوردهم تا از خرید خود احساس رضایت کنید.

کلید ویندوز را فشار دهید. با این کار صفحه شروع باز می شود.

“Run” را تایپ کنید. از لیست نتایجی که روی صفحه خواهید دید، “Run” را انتخاب کنید.

در قسمت Open “msinfo32” را تایپ کنید. پس از این، بر روی “OK” کلیک کنید. با این کار پنجره اطلاعات سیستم روی صفحه باز می شود. در اینجا اطلاعات دقیقی در مورد پیکربندی سیستم خواهید یافت. در سمت چپ پنجره، لیست دسته بندی ها و در سمت راست پنجره، توضیحات مربوط به هر دسته ای را که مشاهده می کنید، مشاهده خواهید کرد.

از سمت راست پنجره ای که اکنون می بینید، می توانید با پیکربندی کلی لپ تاپ خود از جمله نسخه BIOS و حافظه فیزیکی آشنا شوید.

از لیست موارد، اطلاعاتی را که می خواهید بدانید انتخاب کنید و روی آن دوبار کلیک کنید.

 لیستی از زیر دسته ها را خواهید دید.

 برای مشاهده اطلاعات دقیق در مورد زیر مجموعه، اکنون بر روی زیر مجموعه کلیک کنید.

 به عنوان مثال، اگر می‌خواهید اطلاعات مربوط به نمایشگر لپ‌تاپ خود را بدانید، می‌توانید روی «Components» دوبار کلیک کنید و سپس روی «نمایش» کلیک کنید. سه دسته موجود عبارتند از «منابع سخت افزاری»، «قطعات» و «محیط نرم افزار».

راه های دیگر برای اطلاع از مشخصات لپ تاپ شما

مشخصات لپ تاپ چگونه است

روش 1:

ساده ترین راه برای یافتن مشخصات لپ تاپ

بر روی دکمه Start کلیک کنید و سپس در قسمت جستجو “system” را وارد کنید. “اطلاعات سیستم” را در زیر “برنامه ها” انتخاب کنید.

روش2:

بر روی «System summary» کلیک کنید و جزئیات مربوط به سیستم عامل نصب شده بر روی رایانه، جزئیات پردازنده و سیستم های اصلی ورودی و خروجی و جزئیات RAM را مشاهده خواهید کرد.

روش3:

روی “Components” دوبار کلیک کنید. از لیستی که در مقابل خود خواهید دید، یک دستگاه سخت افزاری را انتخاب کنید. اطلاعات مربوط به نام، نام سازنده، محل درایور و سایر جزئیات را دریافت خواهید کرد.

روش4:

روی دکمه Start کلیک کنید، روی “Computer” راست کلیک کنید و سپس روی “Properties” کلیک کنید. این فرآیند اطلاعات مربوط به ساخت و مدل کامپیوتر لپ تاپ، سیستم عامل، مشخصات رم و مدل پردازنده را نمایش می دهد.

روش5:

در لپ‌تاپ‌های ویندوزی، نمی‌توانید اطلاعات مربوط به مدل و مدل مادربرد را ببینید. با این حال، می‌توانید از برنامه‌های شخص ثالث مانند CPU-Z یا SiSoftware Sandra برای اطلاع از جزئیات مادربرد استفاده کنید.

روش6:

اگر می‌خواهید جزئیات خاصی را درباره رایانه خود جستجو کنید، به اطلاعات سیستم بروید و سپس عبارت جستجوی مربوطه را در قسمت Find What وارد کنید و سپس روی «Find» کلیک کنید.

مشخصات لپ تاپ خوب چیست؟

پردازند:مغز لپ تاپ، هر چه پردازنده بهتر باشد، کامپیوتر شما سریعتر کار می کند.

 برای یک لپ تاپ قابل اعتماد، i3 اینتل خوب است، اما i5 سرعت خوبی را تضمین می کند. لپ‌تاپ‌های دارای تراشه i7 قیمت بسیار بیشتری دارند و برای کسانی که نرم‌افزار طراحی یا بازی‌ها را اجرا می‌کنند مناسب‌تر هستند.

صفحه نمایش:اندازه و وضوح صفحه نمایش تأثیر زیادی بر تجربه شما خواهد داشت.

بهتر است از صفحه نمایش 13 اینچی کوچکتر نباشید، اگرچه می توانید بدون نمایشگرهای 4k زندگی کنید مگر اینکه یک طراح حرفه ای یا ویرایشگر عکس باشید.

وضوح Full HD خوب است.

فضای ذخیره سازی : مقدار فضایی که می توانید برای ذخیره فایل های خود استفاده کنید. بهتر است کمتر از 256 گیگابایت برای یک درایو حالت جامد (SSD، که به لپ‌تاپ‌ها کمک می‌کند سریع‌تر کار کنند)، یا کمتر از 1 ترابایت برای یک هارد دیسک سنتی (نه به این سرعت، اما سخاوتمندانه‌تر از نظر فضای ذخیره‌سازی) قبول نکنید.

RAM : برای جانگل کردن چندین برنامه به طور همزمان استفاده می شود. رم بیشتر می تواند سرعت شما را افزایش دهد. این روزها، 8 گیگابایت رم حداقلی است که باید به آن توجه کنید. 16 یا 32 گیگابایت فقط برای دستگاه های پیشرفته مورد نیاز است.

کارت گرافیک : یک کارت گرافیک اضافی برای بازی و ویرایش تصویر استفاده می شود.

اگر فقط به مرور وب، ایمیل و پخش ویدیو نیاز دارید، می توانید بدون کارت گرافیک پیشرفته زندگی کنید.

نحوه بررسی پیکربندی مشخصات لپ تاپ یا رایانه شخصی از طریق ابزار تشخیصی DirectX

مشخصات لپتاپ

ویندوز 10 همچنین گزینه ای برای بررسی پیکربندی سیستم با استفاده از ابزار تشخیصی DirectX، که معمولا به عنوان dxdiag شناخته می شود، ارائه می دهد.

به نوار جستجو بروید و dxdiag را تایپ کنید. اکنون روی نتایج بالا کلیک کنید تا DirectX Diagnostic Tool باز شود.

حال بر روی تب System کلیک کنید. در بخش «اطلاعات سیستم»، جزئیات کلیدی از جمله پردازنده، حافظه، نسخه BIOS یا UEFI، مدل سیستم، نسخه ویندوز 10، نسخه DirectX و موارد دیگر را خواهید یافت.

اگر می خواهید گزارش کامل مشخصات سیستم خود را دانلود کنید، می توانید بر روی Save All Information کلیک کرده و بر روی دکمه Save کلیک کنید.

نحوه بررسی پیکربندی مشخصات لپ تاپ یا رایانه شخصی از طریق Windows PowerShell

درباره مشخصات لپ تاپ

راه دیگری وجود دارد که از طریق آن می توانید پیکربندی سیستم لپ تاپ یا رایانه شخصی خود را بررسی کنید. این روش برای استفاده از برنامه Windows PowerShell مورد نیاز است. در اینجا نحوه استفاده از آن برای دریافت گزارش دقیق در مورد پیکربندی سیستم شما آمده است:

به منوی استارت بروید و PowerShell را تایپ کنید.

سپس باید روی نتیجه بالا کلیک راست کرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید.

پس از باز شدن برنامه، باید دستور زیر را تایپ کنید: Get-ComputerInfo.

با این کار، تمام جزئیات مربوط به مشخصات سخت افزاری سیستم لپ تاپ یا رایانه شخصی خود را دریافت خواهید کرد.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟